Ruilen en Retour 

U heeft een periode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van de levering.

Wilt u uw bestelling binnen 14 dagen herroepen? Vul dan dit formulier in. 


Geretourneerde producten dienen compleet met alle toebehoren en indien redelijkerwijs mogelijk-in originele verpakking, en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat van het product en onbeschadigd te zijn.

Let op!! Producten die op speciaal verzoek en volgens bepaalde specificaties zoals, afmeting, kleur en of gepersonaliseerd voor u gemaakt worden, kunnen we helaas niet terug nemen en vallen buiten het retourrecht. 
Deze waarschuwing staat bij die producten ook extra vermeld. 

Wilt u de gehele bestelling retourneren? De reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand adres. Wij zullen de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten binnen 7 dagen aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.
 

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u binnen 7 dagen worden teruggestort.
Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via email. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. 

Let op: het rekeningnummer wat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ons heeft gedaan. Dan weten we zeker dat het geld naar de juiste bestemming gaat.

Ondanks al deze voorwaarden hopen we bij problemen met elkaar in een persoonlijk overleg tot een geschikte oplossing te komen.

Het huis van Pluis
Goudsbloemlaan 58
2565 CT Den Haag

Nieuwsbrief

Ontvang 6x per jaar de nieuwsbrief vol inspiratie en tips om jouw kids fantasierijk én verantwoord te laten spelen!
Aanmelden
© 2018 - 2022 Het huis van Pluis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel